ធ្យូង បន្សាបជាតិពុលដែលជាប់នៅជាមួយបន្លែនិងផ្លែឈើ។ដើម្បីប្រាកដថា បន្លែត្រូវបានលាងសំអាតជាតិពុលនិងថ្នាំកសិកម្មផ្សេងៗ សូមយកដុំធ្យូងមកដាក់ដាក់ជាមួយបន្លែហើយត្រាំទឹកអោយបាន១៥នាទី រួចហើយលាងសំអាតម្តងទៀតដោយទឹកត្រជាក់និងជាទឹកស្អាត បន្ទាប់មកចាំយកមកបរិភោគ។ វាជួយកាត់បន្ថយជាតិពុលនៃថ្នាំកសិកម្មបានដល់៩០%។ វាកាន់តែមាន ប្រសិទ្ធិភាពខ្ពស់ ប្រសិនបើយើងប្រើដុំធ្យូងដែលផលិតចេញពីដើមឬស្សី។ #ធ្យូងឬស្សី ល្អបំផុតក្នុងការបន្សាបជាតិពុល៕
Post a Comment