នៅអាមេរិក ស្តង់ដារតាមភោជនីយដ្ឋានគឺត្រូវតែកាត់ក្បាលត្រីបោះចោល។ ព្រោះវាអាចធ្វើឱ្យអតិថិជនខ្លះមានអារម្មណ៍រអើម! ប៉ុន្តែនៅប្រទេសដទៃទៀតក្នុងពិភពលោក ការទទួលទានក្បាលត្រីគឺជារឿងធម្មតា។ ហើយវាពិតជាមានអត្ថប្រយោជន៍ខ្លាំងសម្បើមណាស់សម្រាប់អ្នក។
ត្រូវចាំថា ក្បាលត្រីគ្រាន់តែជាផ្នែកមួយនៃតួខ្លួនរបស់ត្រីប៉ុណ្ណោះ។ ទទួលទានក្បាលត្រីមានឥទ្ធិពលដ៏មានប្រយោជន៍ទាំង ៤ យ៉ាងនេះមកលើរាងកាយរបស់លោកអ្នក។
១. ផ្ទុកប្រូតេអ៊ីនដែលមានសុខភាពល្អ ជួយឱ្យរាងកាយការពារប្រឆាំងនឹងជំងឺរ៉ាំរ៉ៃផ្សេងៗ។
២. សម្បូរអាស៊ីតខ្លាញ់អូមេហ្គា ៣ ដែលជួយខួរក្បាលចងចាំបានល្អ។
៣. សម្បូរវីតាមីន A ដែលជួយពង្រឹងប្រព័ន្ធភាពស៊ាំដល់រាងកាយប្រឆាំងនឹងជំងឺផ្សេងៗ និងកម្រឈឺ ជាពិសេសជួយភ្នែកឱ្យមើលឃើញច្បាស់ល្អ។
៤. មានឱជារសឆ្ងាញ់ជាងសាច់ត្រីទ្វេដង ជាពិសេសស្លវាជាមួយការី៕
២. សម្បូរអាស៊ីតខ្លាញ់អូមេហ្គា ៣ ដែលជួយខួរក្បាលចងចាំបានល្អ។
៣. សម្បូរវីតាមីន A ដែលជួយពង្រឹងប្រព័ន្ធភាពស៊ាំដល់រាងកាយប្រឆាំងនឹងជំងឺផ្សេងៗ និងកម្រឈឺ ជាពិសេសជួយភ្នែកឱ្យមើលឃើញច្បាស់ល្អ។
៤. មានឱជារសឆ្ងាញ់ជាងសាច់ត្រីទ្វេដង ជាពិសេសស្លវាជាមួយការី៕
Post a Comment